The Riga Conference / 12-13 Kasım 2020

3 yıl önce
Ana sayfa
Haberler

2006 yılından beri Atlantik'in iki tarafındaki politikacıları, akademisyenleri ve iş dünyası liderlerini ortaya çıkan küresel sorunları ve ortak zorlukları konuşmak üzere bir araya getiren Riga Konferansı bu sene 12-13 Kasım 2020’de çevrimiçi olarak düzenleniyor. Çevrimiçi olarak düzenlenecek Riga Konferansına kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

Enformasyon destekçisi olduğumuz "The Riga Conference" kapsamında Atlantik’in her iki tarafında NATO hakkındaki tartışmalar, COVID-19’un savunma üzerine etkileri, COVID-19 sonrası küresel düzen, AB’nin yaşadığı dayanıklılık ve direnç krizi gibi pek çok konunun ele alınacağı konferanslar düzenlenecektir.

Bu seneki özel oturumda Belarus Seçimleri’nde Devlet Başkanı Adayı olan siyasi lider Svyatlana Tsikhanouskaya tarafından yapılacak olan "The Riga Conference" online olarak websitesi üzerinden izlenebilecek.

Her yıl 500’den fazla katılımcının yanı sıra pek çok ülkeden ve uluslararası organizasyondan da temsilcilerin bir araya geldiği "The Riga Conference" ile ilgili detaylı bilgiye https://www.rigaconference.lv adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği paylaş