Ilgaz Güvenlik Akademisi VI

Güvenlik Akademisi
1 dakikalık okuma
12 yıl önce
Ana sayfa
Haberler
Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği (UİK), 2008 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirdiği ve artık gelenekselleşen Güvenlik Akademisi serilerinin altıncısını, 21-25 Aralık 2011’de Ilgaz Mountain Resort Otel’de gerçekleştirdi. T.C. Dışişleri Bakanlığı, NATO Kamu Diplomasi Birimi, BP Türkiye ve TÜBİTAK’ın katkılarıyla düzenlenen eğitim programını tamamlayan 39 kişi sertifika almaya hak kazandı. Programa farklı üniversitelerden öğretim üyeleri, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yanı sıra Milli Güvenlik Kurulu, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı gibi resmi kurumların tesmilcileri de katıldı.
Altı aylık periyotlar halinde yılda iki kez düzenlenen eğitim programı serilerinin ilki 20-24 Aralık 2008’de Ankara Üniversitesi Ilgaz Dağı ÖRSEM tesislerinde, ikincisi 12-15 Haziran 2009’da Ürgüp Dinler Otel’de, üçüncüsü 18-22 Aralık 2009’da Ilgaz Mountain Resort Hotel, dördüncüsü 18-21 Haziran 2010’da Işık Üniversitesi’nin Şile kampüsünde ve sonuncusu 16-20 Aralık 2010’da Ankara Üniversitesi Ilgaz Dağı ÖRSEM tesislerinde gerçekleştirildi. Güvenlik Akademisi, alanda uzman araştırmacılar ile Türkiye’nin güvenlik politikası oluşum sürecinde etkili kurumların temsilcilerinin sunuşları, panelleri, güvenlik temalı simülasyonları ve görsel eğitim metodu çerçevesinde film gösterimlerini kapsamaktadır. Ilgaz'da düzenlenen Akademi programı aşağıda sunulmaktadır.

Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği (UİK), 2008 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirdiği ve artık gelenekselleşen Güvenlik Akademisi serilerinin altıncısını, 21-25 Aralık 2011’de Ilgaz Mountain Resort Otel’de gerçekleştirdi. T.C. Dışişleri Bakanlığı, NATO Kamu Diplomasi Birimi, BP Türkiye ve TÜBİTAK’ın katkılarıyla düzenlenen eğitim programını tamamlayan 39 kişi sertifika almaya hak kazandı. Programa farklı üniversitelerden öğretim üyeleri, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yanı sıra Milli Güvenlik Kurulu, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı gibi resmi kurumların tesmilcileri de katıldı. Altı aylık periyotlar halinde yılda iki kez düzenlenen eğitim programı serilerinin ilki 20-24 Aralık 2008’de Ankara Üniversitesi Ilgaz Dağı ÖRSEM tesislerinde, ikincisi 12-15 Haziran 2009’da Ürgüp Dinler Otel’de, üçüncüsü 18-22 Aralık 2009’da Ilgaz Mountain Resort Hotel, dördüncüsü 18-21 Haziran 2010’da Işık Üniversitesi’nin Şile kampüsünde ve sonuncusu 16-20 Aralık 2010’da Ankara Üniversitesi Ilgaz Dağı ÖRSEM tesislerinde gerçekleştirildi. Güvenlik Akademisi, alanda uzman araştırmacılar ile Türkiye’nin güvenlik politikası oluşum sürecinde etkili kurumların temsilcilerinin sunuşları, panelleri, güvenlik temalı simülasyonları ve görsel eğitim metodu çerçevesinde film gösterimlerini kapsamaktadır. Ilgaz'da düzenlenen Akademi programı aşağıda sunulmaktadır.

Bu içeriği paylaş