Güvenlik Akademisi XIII

Güvenlik Akademisi
3 dakikalık okuma
5 yıl önce
Ana sayfa
Haberler

Uluslararası İlişkiler Konseyi’nce 2008’den bu yana düzenlenen UİK GÜVENLİK AKADEMİSİ bu yıl 19-23 Aralık 2018 tarihlerinde Ferko Ilgaz Mountain Resort Otel’de gerçekleştirilecektir. Güvenlik Akademisi, alanında uzman araştırmacılar ile Türkiye’nin güvenlik politikası oluşum sürecinde etkili kurumların temsilcilerinin sunuşları, panelleri, güvenlik temalı simülasyonlar ve görsel eğitim metodu çerçevesinde film gösterimlerini kapsamaktadır.

BAŞVURU SÜRECİ Güvenlik alanında çalışan ya da bu konuda bilgilerini geliştirmek isteyen bürokrat, diplomat, akademisyen, araştırmacı, sivil toplum, medya veya askeri kurum temsilcileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri eğitim programına katılabilirler. Etkinliğin düzenlendiği tesislerdeki konaklama olanakları ile program katılımcı sayısı sınırları çerçevesinde az sayıda son sınıf lisans öğrencisine de katılım imkânı sağlanabilecektir. Programa katılım için belirli bir yaşsınırı yoktur.

Güvenlik Akademisi’ne katılmak isteyenlerin ekteki katılım formunu doldurarak [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir. Başvurular en kısa sürede değerlendirilerek, kayıt konusunda bilgi verilecektir.

KATILIMCI PANELİ 13. UİK Güvenlik Akademisi’nde, katılımcı olmanın yanı sıra, aşağıdaki temalar çerçevesinde sunum yapmak isteyeceklerin bildiri önerilerini ekteki forma uygun biçimde en geç 23 Kasım 2018 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Bildiri önerilerinde akademik personel, doktora öğrencileri ve güvenlik alanında çalışan kurum personellerine öncelik verilecektir. Ancak bildiri önerisi iletmek, kayıtta öncelik sağlamayacaktır. Küresel Güvenliğin Değişen Gündemi • Terörizm ve Güvenlik • Göç ve Güvenlik • Enerji Güvenliği • NATO’nun Değişen Güvenlik Gündemi Türkiye’de Değişen Güvenlik Gündemi • Türkiye’nin Ortadoğu’da Güvenlik Politikası • Türkiye’de Sivil-Asker İlişkileri • Türkiye-NATO İlişkileri • Türkiye’de Terör ve Güvenlik

KATILIM ÜCRETİ Katılım ücreti, çift kişilik odada konaklayacak katılımcılar için kişi başı kayıt, dört gece konaklama, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ile Ankara’dan otobüs ile ulaşım dahil 900 TL’dir. Tek kişilik odada konaklamak isteyen katılımcılar için ise katılım ücreti 1.250 TL’dir. Başvuruları kabul edilenler, katılım ücretlerini belirtilen son tarihe kadar aşağıdaki UİK hesabına yatırarak, dekontunu e-posta ([email protected]) yoluyla Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği’ne iletmelidirler.

Hesap Adı: Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği Banka Adı: Ziraat Bankası Şube Adı: Yenimahalle Şubesi IBAN: TR89 0001 0005 9951 2262 7050 09

Güvenlik Akademisi’nde bildiri sunmak katılım ücreti konusunda herhangi bir muafiyet sağlamamaktadır. ULAŞIM Güvenlik Akademisi’nin gerçekleştirileceği Ferko Ilgaz Mountain Resort Otel’e ulaşım için ilerleyen günlerde duyurulacak Ankara’dakibuluşma noktasından otobüsle ulaşım imkânı sağlanacaktır. Farklı illerden uçakla gelecek katılımcılar için otobüs Esenboğa Havalimanı’na uğrayacaktır. Akademi’ye ulaşımlarını kendi sağlayacak katılımcıların bu durumu başvuruları esnasında bildirmelerini rica ederiz. Bu durum katılım ücretinde herhangi bir indirim sağlamayacaktır.

Bu içeriği paylaş