IX. Uluslararası İlişkiler Çalışmaları ve Eğitimi Kongresi İptal Edildi

UİK Kongresi
1 dakikalık okuma
4 yıl önce
Ana sayfa
Haberler

Değerli Katılımcılar,

Uluslararası İlişkiler Konseyi Yönetim Kurulu’nun 14 Temmuz 2020 tarih ve 107 no’lu kararı ile COVID-19 salgınının yarattığı belirsizlik nedeniyle, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenmesi planlanan Dokuzuncu Uluslararası İlişkiler Çalışmaları ve Eğitimi Kongresi’nin 17-20 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştirilmesi imkân dahilinde olmadığı için iptal edilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir.

UİK Yönetim Kurulu olarak, gelenekselleşen Uluslararası İlişkiler Çalışmaları ve Eğitimi Kongresini üye ve katılımcıların sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde, COVID-19 salgınıyla ilgili süreçleri yakından takip ederek, 2021 yılında daha sonra belirlenecek bir tarihte gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz.

Dokuzuncu Uluslararası İlişkiler Çalışmaları ve Eğitimi için bildiri ve panel önerisi ileten tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız. Söz konusu bildiri ve panel önerilerinin bir sonraki Kongremizde tekrar sunulmasına imkân verilecektir. Bilim ve Düzenleme Kurullarında görev yapan hocalarımıza da destekleri için teşekkür ederiz.

Olası sorularınız için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Sağlıkla kalmanız dileklerimizle,

UİK Yönetim Kurulu

Bu içeriği paylaş