Dış Politika Akademisi III

Dış Politika Akademisi
2 dakikalık okuma
7 yıl önce
Ana sayfa
Haberler

Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği (UİK) tarafından dış politika yapım sürecine dair kuramsal ve pratik konuları içeren “Dış Politika Akademisi” başlıklı eğitim programının üçüncüsü, 11-14 Mayıs 2017’de Büyük Abant Oteli’nde gerçekleştirilecektir. T.C. Dışişleri Bakanlığı, Kadir Has Üniversitesi ve Nişantaşı Üniversitesi destekleriyle düzenlenecek Dış Politika Akademisi, Türkiye’de dış politika yapımında etkili aktörler ile konuyu akademik düzeyde araştıran uzmanları bir araya getirerek, teori ve pratik ilişkisinin kurulduğu akademik ve mesleki bir eğitim fırsatı sunmayı hedeflemektedir.

BAŞVURU KOŞULLARI Eğitim Programına Kimler Katılabilir? Eğitim programının öncelikli hedef kitlesi, dış politikaya ilgi duyan veya bu konudaki bilgilerini pekiştirmek isteyen akademisyenler ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birimlerinde çalışan uzmanlar, araştırmacılar, medya ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri olacaktır. Programa katılım için belirli bir yaş sınırı bulunmamaktadır.

Başvuru Formu Aşağıda yer alan başvuru formu doldurulup [email protected] adresine gönderilmelidir. Başvuruları kabul edilenlere bu durum kısa bir süre sonra bildirilecektir.

Katılım Ücreti Dış Politika Akademisi’ne katılım ücreti, şehirlerarası otobüs ile özel ulaşım, Büyük Abant Oteli’nde 3 günlük iaşe ve ibate dâhil toplam 1.000 TL’dir. Bu tutar çift kişilik odada konaklayacak katılımcılarımız için katılım bedelidir. Tek kişilik odada konaklamak isteyen katılımcılarımız için ise katılım bedeli 1.250 TL’dir. Yüksek lisans, doktora öğrencileri ve araştırma görevlilerine iki kişilik odada konaklamak koşuluyla indirimli ücret (900 TL) uygulanır.

Bu içeriği paylaş